Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Bouwjaren1961 Jaguar XKE

Az 1961 Jaguar XKE-t bemutatták a Genfi Autószalonon. Ez a termék több mint 5 fejlesztés éve volt. A test monococque konstrukciót használt, hátul pedig független hátsó felfüggesztést használt. Az 1961 Jaguar XKE mind a roadster-ként, mind a Fixed Head Coupe-ként ugyanolyan érzést keltett, mint a Jaguar XK120 a késői 40-ekben. Ha 1961 Jaguar XKE-t vásárol és tippeket keres, a megfelelő helyre jöttél!

Keresek egy klasszikus Jaguar-t?

A Jaguar XKE teste részlegesen van egységelve, így a rozsda az egyik legfontosabb gondja, miközben keres egy 1961 Jaguar XKE-t. Néhány kulcsfontosságú helyszín a hátsó sárvédők alatt, az ajtószárnyak alatt, a pótkerék alatt és a szőnyegek alatt található. Minden Jaguar XKE-nél 4 keréktárcsák vannak, amelyek hátsó részei a fedélzeten vannak. Összességében a Jaguar XKE nagyon helyreállítható, és az alkatrészeket meglehetősen könnyű megtalálni.

Jaguar Classic autók eladó