Május 30. (Corpus Christi) A SHOWROOM NYITVA - Június 2. Vasárnap AUTÓ ÉS KÁVÉ, A SHOWROOM EXTRA NYITVA (10:00-14:00)

Mivel foglalkozik egy klasszikus autóműhely?

Karbantartásra természetesen el lehet menni egy klasszikus autógarázsba. A jó karbantartás egy modern és egy klasszikus autó esetében egyaránt fontos. Egy klasszikus autó szervizelésekor gondolhat a gumiabroncsok cseréjére, a lengéscsillapítók cseréjére vagy az olajcserére. Fontos, hogy találjon egy megbízható klasszikus autógarázst, amely a legjobbat akarja Önnek és klasszikus autójának. A klasszikus autóműhelyek szerelői gyakran maguk is lelkesek, és tisztelettel bánnak a klasszikusokkal. Ha megfelelően karbantartja klasszikus autóját, ez biztosítja, hogy klasszikus autója mindig kiváló állapotban legyen, és bármikor élvezhesse.

A klasszikus autóműhely előnyei

A karbantartás fontos része egy klasszikus autó birtoklásának, akárcsak egy modern autónak. Hiszen azt szeretné, hogy mindig élvezhesse klasszikus autóját, és ne érjen meglepetés. Egyes klasszikus autók tulajdonosai szeretnek bütykölni klasszikus autójukat, míg mások ezt inkább egy műhelybe bízzák.

Egy jó klasszikus autógarázs rendelkezik azzal a speciális tudással, amely egy klasszikus autó javításához és karbantartásához jár. Ennek az az előnye, hogy nem kell magának törődnie a klasszikus autóval, és támaszkodhat a klasszikus autók garázsának szakértelmére. Természetesen számos dolgot figyelembe vehet, hogy klasszikus autóját a lehető legjobb állapotban tartsa. Például azt tanácsoljuk, hogy a klasszikus autót zárt helyen tárolja, minden folyadékot a megfelelő szinten tartson, és rendszeresen vezesse.

Speciális klasszikus autóműhelyek

Minden klasszikus autó egyedi, ezért megvan a maga megközelítése a karbantartás terén. Vannak például klasszikus autószerelők, amelyek szinte minden márkával dolgoznak, de vannak olyan szakemberek is, akik csak egy-egy márkára koncentrálnak, ilyenek például a Porsche, a Mercedes-Benz vagy a Volkswagen klasszikus autói. Vannak olyan szakemberek is, akik csak egy adott modellre koncentrálnak, mint például a Citroën 2CV vagy a Volkswagen Beetle.

A klasszikus autók egyetlen gyártmányú vagy modelljének javítására és karbantartására összpontosító klasszikus autószerelők előnye, hogy támaszkodhat a szerelők tudására. Mivel egy márkára vagy modellre specializálódtak, gyakran nagyon jól ismerik ezeket a klasszikusokat, és gyorsan meg tudnak oldani bármilyen problémát.

Motorjavítás klasszikus autógarázsban

A klasszikus autók motorjának felújítása a rendszeresen előforduló tevékenységek közé tartozik. A motor felújítása a motor összes alkatrészének felújítása annak érdekében, hogy a motor új életet kapjon. A teljes motorblokkot szétszerelték, és minden alkatrészt ellenőriztek és megtisztítottak. Gondoljunk például a köszörülésre, ecsetelésre és polírozásra. Ha egy alkatrész túlságosan elhasználódott és már nem használható, ki kell cserélni. Ezután mindent összeszerelnek, és a motor hosszú ideig bírja. A motor felújítása is fenntartható megoldás, mert mindent újra felhasznál. Számos klasszikus autóműhely kínál motorjavítást. Azt tanácsoljuk, hogy mindig alaposan kutasson fel különféle klasszikus autóműhelyeket, hogy professzionális és megbízható párt találjon.

Az E&R Classics klasszikus autóműhelye

Az ER classics saját klasszikus autóműhellyel rendelkezik 20 szerelővel. Ebben a műhelyben a megvásárolt autókat ellenőrzik, és az eladott klasszikus autókat kiváló állapotúvá teszik, mielőtt a vásárlóhoz eljuttatják. Ha klasszikus autót vagy youngtimert vásárol az ERclassics-nál, akkor biztos lehet benne, hogy kiváló minőségű autót kap, amelyet nem kevesebb, mint 125 ponton ellenőriztek. Klasszikus autógarázsunkban szerelőkből álló csapat áll rendelkezésünkre, akik mindegyike saját szakértelemmel rendelkezik. Például az egyik az amerikai klasszikus autókra, a másik a francia vagy az angol klasszikusokra specializálódott. A mechanika megfelelő keverékének köszönhetően szinte minden klasszikus autó márkán és modellen elvégezhetünk karbantartást.