Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart

Bouwjaren1957 Jaguar XK140 Drophead Coupe

A Jaguar rajongók úgy vélik, hogy az 1957 Jaguar XK140 talán a legkedvezőbb az XK140 sorban. Először az 1954-ben indult, a Jaguar XK140 felváltotta a Jaguar XK120-ot, és számos külső változással rendelkezett. A Jaguar XK140 teljes szélességű lökhárítókkal, az első és a hátsó burkolatok közepén található krómozott szalaggal, valamint egy általánosan szép görbülettel rendelkezett. A Jaguar XK140 több helyet is kínál a kabinban. A DHC széles körben népszerű volt, mivel a járművezetők jobb védelmet nyújtottak az elemek ellen. A Roadster ugyanakkor messze a legnépszerűbb teststílus volt.

Keresek egy klasszikus Jaguar-t?

Az 1957 Jaguar XK140 Drophead Coupe továbbra is népszerű sportkocsi. Az eladókat, amelyek modelleket kínálnak, mindenfajta feltételben talál. Ezeknek a klasszikusoknak az árkategóriái az állapottól és a teststílustól függően is eltérőek. Fontos megjegyezni, hogy ezek a klasszikus autók érdemelnek egy alapos vizsgálatot. Ezek csak néhány tipp, amit az ER Classics az évek során tanult.

Jaguar Classic autók eladó