Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart

Bouwjaren1957 Jaguar XK140 rögzített fejkupé

Az 1957 Jaguar XK140 Fixed Head Coupe az XK150 kiadását megelőző utolsó modellév, amely az XK sor 3rd változata. A külső változások közé tartoznak a teljes szélességű lökhárítók, a krómozott csík hozzáadása az elülső és hátsó burkolatok közepén, valamint a megnövelt belső tér. A Jaguar XK140, mint az összes XK modell is, Roadster, DHC és FHC lesz. A Roadster a vásárlók között volt a kedvenc, és a Jaguar XK140 értékesítésének nagy részét képezi. A Drop Head Coupe a vezetőknek jobb védelmet nyújtott az elemek ellen. A Fixed Head Coupe igazi zárt kupé volt, és az első 4 szezont Jaguar XK-nak ajánlotta.

Keresek egy klasszikus Jaguar-t?

Az 1957 Jaguar XK140 FHC vásárlása nagyon izgalmas, itt talál néhány tippet. Ha egy testet vásárol a helyreállításhoz, a rozsda a fő gondod. Ha az eladók rendelkeznek dokumentációval, ez hosszú távon hozzáadott értéket jelenthet. Természetesen ezek csak néhány a sok tipp közül, amit kínálunk. Az ER Classics Holland üdvözli Önt, hogy böngésszen weboldalukon, hogy többet tudjon meg az 1957 Jaguar XK140 Fixed Head Coupe-ről.

Jaguar Classic autók eladó