NL EN US DE FR ES PT IT SE DK PL CZ SK HU RO GR JP CN AE IL

E&R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Hollandia
0031416751393

Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart

Bouwjaren1956 Jaguar XK140

Az 1956 Jaguar XK140 volt az első Jaguar sportkocsi, automata sebességváltóval. Az összes XK140 modellhez hasonlóan 3 test stílusban is kapható. Az Open Two Seater Roadster vászon tetején volt az ülések mögött. A Drop Head Coupe-nak volt egy állandóan rögzített párnázott teteje, amely leeresztve az autó teste fölé ült. Ellentétben az Open Two Seaterrel, egy fix szélvédő volt. A vevők is értékelik a drótkerék és a kettős kipufogógáz rendelkezésre állását, amelyek elérhetők az 1956 Jaguar-on.

Keresek egy klasszikus Jaguar-t?

Az 1956 Jaguar XK140 belseje szintén javult. Az egyetlen akkumulátort most már elég mélyen helyezték el a szárnyban a bemeneti oldalon. A Jaguar XK140 az egyik legkívánatosabb sportkocsi lett a piacon, számos autót exportáltak elsősorban az USA-ba. Néhány tipp ehhez a modellhez: a rozsda ellenőrzése, a lehető legtöbb alkatrész biztosítása, a történelemre vonatkozó dokumentáció kérése, valamint a karbantartás és helyreállítás lehetséges költségei.

Jaguar Classic autók eladó