Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart

Bouwjaren1955 Jaguar XK140

Az 1954-1957 között gyártott Jaguar XK140 a Jaguars sikeres XK120 autója utódja volt. A fejlesztések jobb fékeket, rack- és fogaskerék-kormányzást, fokozott felfüggesztési menetet és modern csöves lengéscsillapítót tartalmaztak. A késői 1954-ban bemutatott és az 1955 Jaguar XK 140-ként forgalmazott további változtatások jelentősebb lökhárítót és villogó fordulót jeleztek. Továbbá, az első lökhárító fölött lévő kettős borostyánsárga fények megkönnyítették az XK140 megkülönböztetését az XK120-től. Ironikus, hogy a Jaguar XK120 tulajdonosai elkezdték kérni, hogy hasonló fényeket telepítsenek autókra.

Keresek egy klasszikus Jaguar-t?

Klasszikus autót keresve van néhány tipp, ami mindig hasznos. Először is, mindig bölcs dolog, hogy végezze el a kutatást és tanuljon meg annyit, amennyit csak tudsz az érdekes autóról. Másodszor, ha megtalálod az érdeklődésre számot tartó autót, nagyon fontos az autót az eredetiség, a munkakomponensek és a rozsda ellenőrzése. Az 1955 Jaguar XK140 készülékről további információért forduljon az ER Classicshoz.

Jaguar Classic autók eladó