Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | Bemutatótermünk nyitva van

Hogyan vásároljunk

Nézze meg raktárunkat

Számos ügyfelünk (magánszemélyek és professzionális kereskedők) vásárolják meg autóinkat a honlapunkon található fotógaléria és videók alapján. A vásárlási eljárás egyszerű:

  1. Szánjon időt arra, hogy megnézze az autók fényképeit a honlapunkon. Minden hirdetett autónak legalább 60 fényképe van, beleértve a pontos leírást és információkat az autó állapotáról. Ha bármilyen kérdése van, lépjen kapcsolatba velünk. Angolul, németül, franciául és hollandul beszélünk.

  2. Ha úgy döntött, hogy autót vásárol, kérjük, küldjön egy e-mailt info@erclassics.com megerõsítésével, megnevezve a teljes nevét, címét és telefonszámát. Kérjük, említsük meg, hogy szeretnénk-e szállítani a szállítmányt, vagy ha magad is felveszi az autót. Miután megkaptuk a visszaigazolást, egy eladási számlát küldünk Önnek. Az összes szükséges bankszámla adatot a számlán találja meg. Számos ország ügyfeleinek finanszírozását tudjuk biztosítani. További információért forduljon értékesítési csapatunkhoz.

  3. Miután megkapta a fizetését bankszámlánkat, fizetési visszaigazoló e-mailt küldünk Önnek. A nemzetközi fizetések Európában általában kb. A szállítás előtt végleges ellenőrzést végzünk minden autóban (kivéve a restaurációs autókat). Az utolsó ellenőrzés után az autó készen áll a szállításra (a legtöbb autót minden pénteken felvette a szállítmányozó). Abban az esetben, ha Ön maga választotta az autót, úgy dönthet úgy, hogy egy hónapig tárolja az autót raktárunkban, költség nélkül.

  4. Az autó szállításához szükséges idő függ az olyan tényezőktől, mint például a rendeltetési helyre való utazás hossza és az évszak (a tehergépkocsi-kombináció miatt). Az autók több mint 90% -a szállítható egy héten belül. Az autó hivatalos dokumentumait személyesen adja át Önnek a tehergépkocsi-meghajtó az autó kézbesítésekor. A teherautó az érkezés előtt néhány órával felhívja Önt.
teherautó
 

Az alább felsorolt ​​szállítási költségek indikatív árak egy autónak az Európába vagy Észak-Amerikába történő szállítására.

Minden világszerte elérhető úticél lehetséges, kérjen ajánlatot az úticélhoz.

Európa
Antwerpen € 350
Barcelona € 1100
Bordeaux € 900
Brüsszel € 400
Frankfurt € 600
Geneve € 1100
Hamburg € 600
Lille € 450
Lisbao € 1450
London / UK € 1000
Luxemburg € 600
Lyon € 900
Madrid € 1300
Milano € 900
Monaco € 1100
München € 800
szép € 1100
Párizs € 600
Roma € 1250
Sevilla € 1350
Bécs € 950
 Észak Amerika
Houston, USA € 1500
Los Angeles, USA € 1850
Miami, USA € 1950
Montreal, Kanada € 2050
New Jersey, USA € 1500
New York, Amerikai Egyesült Államok € 1500


Légi szállítmány lehetséges
Kérjen ajánlatot az úticélhoz


Minden világszerte elérhető úticél lehetséges. Az autót az ajtóhoz szállítják.
A pontos szállítási költségeket a rendeltetési helyre hívja:
+31 416 751393