Május 30. (Corpus Christi) A SHOWROOM NYITVA - Június 2. Vasárnap AUTÓ ÉS KÁVÉ, A SHOWROOM EXTRA NYITVA (10:00-14:00)

Hogyan vásároljunk

Nézze meg raktárunkat

Számos ügyfelünk (magánszemélyek és professzionális kereskedők) vásárolják meg autóinkat a honlapunkon található fotógaléria és videók alapján. A vásárlási eljárás egyszerű:

  1. Szánjon időt arra, hogy megnézze az autók fényképeit a honlapunkon. Minden hirdetett autónak legalább 60 fényképe van, beleértve a pontos leírást és információkat az autó állapotáról. Ha bármilyen kérdése van, lépjen kapcsolatba velünk. Angolul, németül, franciául és hollandul beszélünk.

  2. Ha úgy döntött, hogy autót vásárol, kérjük, küldjön egy e-mailt info@erclassics.com megerõsítésével, megnevezve a teljes nevét, címét és telefonszámát. Kérjük, említsük meg, hogy szeretnénk-e szállítani a szállítmányt, vagy ha magad is felveszi az autót. Miután megkaptuk a visszaigazolást, egy eladási számlát küldünk Önnek. Az összes szükséges bankszámla adatot a számlán találja meg. Számos ország ügyfeleinek finanszírozását tudjuk biztosítani. További információért forduljon értékesítési csapatunkhoz.

  3. Miután megkapta a fizetését bankszámlánkat, fizetési visszaigazoló e-mailt küldünk Önnek. A nemzetközi fizetések Európában általában kb. A szállítás előtt végleges ellenőrzést végzünk minden autóban (kivéve a restaurációs autókat). Az utolsó ellenőrzés után az autó készen áll a szállításra (a legtöbb autót minden pénteken felvette a szállítmányozó). Abban az esetben, ha Ön maga választotta az autót, úgy dönthet úgy, hogy egy hónapig tárolja az autót raktárunkban, költség nélkül.

  4. Az autó szállításához szükséges idő függ az olyan tényezőktől, mint például a rendeltetési helyre való utazás hossza és az évszak (a tehergépkocsi-kombináció miatt). Az autók több mint 90% -a szállítható egy héten belül. Az autó hivatalos dokumentumait személyesen adja át Önnek a tehergépkocsi-meghajtó az autó kézbesítésekor. A teherautó az érkezés előtt néhány órával felhívja Önt.
teherautó
 

Az alább felsorolt ​​szállítási költségek indikatív árak egy autónak az Európába vagy Észak-Amerikába történő szállítására.

Minden világszerte elérhető úticél lehetséges, kérjen ajánlatot az úticélhoz.

Európa
Antwerpen € 550
Barcelona € 1650
Bordeaux € 1250
Brüsszel € 600
Frankfurt € 725
Geneve € 1400
Hamburg € 725
Lille € 575
Lisbao € 1650
London / UK € 1800
Luxemburg € 750
Lyon € 1100
Madrid € 1550
Milano € 1525
Monaco € 1650
München € 1100
szép € 1650
Párizs € 950
Roma € 1775
Sevilla € 1500
Bécs € 1300
Észak Amerika
Houston, USA Idézet
Los Angeles, USA Idézet
Miami, USA Idézet
Montreal, Kanada Idézet
New Jersey, USA $ 2500


Légi szállítmány lehetséges
Kérjen ajánlatot az úticélhoz


Minden világszerte elérhető úticél lehetséges. Az autót az ajtóhoz szállítják.
A pontos szállítási költségeket a rendeltetési helyre hívja:
+31 416 751393