Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Bouwjaren1959 Jaguar XK150 Drophead Coupe

A Jaguar XK sorozat a Jaguars válasza volt a riválisoknak, mint a Mercedes 300SL. A Jaguar XK150 volt az 3rd és az utolsó verzió az XK sorozatban, először megjelent 1957-ben. Az 1959 Jaguar XK150 DHC szembesült az amerikai piac vezetői igényeivel, és nagy sikert aratott. Ha az 1959 Jaguar XK150 Drophead Coupe vásárlását tervezi, a megfelelő helyre jutottál! Az évek tapasztalatának köszönhetően az ER Classics készen áll arra, hogy segítsen megtalálni a Jaguar XK150-et, amit szeretne.

Keresek egy klasszikus Jaguar-t?

Az XK150 Drophead Coupe, a Roadster vagy a Fixed Head Coupe vásárlásakor fontos, hogy az 3rd fél mindig ellenőrizze. Szeretné ellenőrizni annak hitelességét. Az 1959 modellév során néhány további funkció volt, például a korszerűsített 210 lóerő és az automatikus sebességváltó. Tartsa szem előtt ezeket a keresések során. További tippekért forduljon az ER Classics-hoz ma vagy álljon meg a Waalwijk Holland bemutatótermében!

Jaguar Classic autók eladó