Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart

Bouwjaren1952 Jaguar XK120 rögzített fejkupé

Az 1948-ben való elindítása során csak néhány autót tudtak versenyezni a Jaguar XK120-el. A versenyképes Ferrari többet fizetne, mint az 3, egy nagyon hasonló Jaguar XK120 árával, és az Austin-Healey csaknem 2 évvel azután jött ki, hogy az FHC-t megjelenték 1951-ben. Az 1951 Jaguar XK120 fix fix kupé jó választás volt a vásárlók számára mind az akkori, mind pedig most. Az XK120 vonalak vonzerejének a rossz időjárási viszonyokhoz való beillesztésével való kísérlet, a Jaguar FHC az XK120 vezetésének gyakorlati kérdéseivel szembesülne. Az FHC több volt, mint egy keménytetős Roadster, gondosan megtervezték és kialakították.

Keresek egy klasszikus Jaguar-t?

Az 6 év gyártási periódusában a Jaguar 12045 XK120 egységeket értékesít, amelyek közül csak az 2672 volt rögzített Head Coupes. A kupé sokkal ritkább, mint a Roadster vagy a Drop Head Coupe modellek. A Jaguar XK120 meglehetősen erősnek bizonyult az elmúlt évtizedekben. A vásárlóknak meg kell jegyezniük, hogy ezek a finoman hajlított testrészek rozsdásodását károsíthatja, ami költséges lehet a javításra. A sebességváltót is ellenőrizni kell. További tippekért az ER Classics arra ösztönzi Önt, hogy lépjen kapcsolatba velük ma! Szakmai értékesítési munkatársaik szívesen segítenek megtalálni az 1952 Jaguar XK120 Fixed Head Coupe-t, amiről mindig álmodott.

Jaguar Classic autók eladó