Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Bouwjaren1961 Jaguar E típus

Először az 1961-ben indult, Enzo Ferrari, a Jaguar E néven. A stílus, a kezelés és a sebesség az 1961 Jaguar E-t tette a kor egyik legnépszerűbb autójának. Az 1961 Jaguar monococque konstrukciójáról és független hátsó felfüggesztéséről is ismert volt, amely az alkeretben különálló egység volt. Az 1961 Jaguar E típusát figyelembe vevő vásárlók mind Roadster, mind Fix Fix Head kupéban találhatók.

Keresek egy klasszikus Jaguar-t?

Akár egy 1961-es Jaguar E Type-ot keres elsődleges járművezetőjeként, akár egy helyreállítási projektet szeretne vállalni, az ER Classics segíthet Önnek. Néhány szem előtt tartandó tipp. Először is, mivel a karosszéria részben egységbe van foglalva, és a karosszéria kádja biztosítja a jármű szerkezeti támasztékának nagy részét, a rozsdának kell elsősorban aggódnia. Az E-Type minden panelje egy célt szolgál. Ezért fontos, hogy az autót egy harmadik fél szerelője ellenőrizze. A Jaguar E Type alkatrészeit meglehetősen könnyű megtalálni. A hollandiai Waalwijkban található ER Classics világszerte jelen van a klasszikus autók piacán, és segítséget nyújthat a kívánt Jaguar E Type megtalálásában. Meghívják Önt, hogy böngésszen a készletükön, hogy megtekinthesse a jelenleg elérhető Jaguarokat.

Jaguar Classic autók eladó