Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart

Bouwjaren1954 Jaguar XK120

Az XK120 az 12000 év során gyártott 7 egységeken keresztül több mint 60% -ot exportált az USA-ba. Míg a megrendelések minden kontinensről érkeztek, az 1954 Jaguar XK120 modellek különösen népszerűek voltak az amerikaiak körében, akik kedvelték a görbületet, a teljesítményt és a minőségi kivitelezést. Az összehasonlítható teljesítményű autóért fizetendő ár közel felével könnyen megérthető, hogy a vásárlók mennyire lenyűgöztek az 1950-ekben.

Keresek egy klasszikus Jaguar-t?

Az ER Classics örömmel adja meg az alábbi tippeket az 1954 Jaguar XK120 iránt érdeklődőknek. Először is elengedhetetlen, hogy biztosítsunk egy eredeti példányt. Vannak olyan másolatok, amelyek könnyen átadhatók az eredeti képnek a képzetlen szemnek. Másodszor, kérjen dokumentációt a jármű helyreállításáról vagy történetéről. Végül mindig a legjobb, ha a Jaguar XK 120-ot alaposan megvizsgáljuk, és ellenőrizzük a rozsda ellenőrzését. Fontos megjegyezni, hogy ezek a Jaguárok több, mint 50 évesek, nem lesznek tökéletesek, de még mindig tudnod kell, hogy mit kezdsz a kezdetektől.

Jaguar Classic autók eladó