Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart

Bouwjaren1962 Jaguar XKE

A Malcolm Sayer által tervezett Jaguar XKE célja a szél megcsalása. A Jaguar XKE nagy sikert aratott. Az 1961-ben megjelent, gyorsan emelkedett az évtized egyik leginkább ikonikus brit autójává. Szeretne 1962 Jaguar XKE-t vásárolni? Az ER Classics Holland örömmel nyújt néhány tippet a folyamat kicsit könnyebbé tétele érdekében.

Keresek egy klasszikus Jaguar-t?

Ha 1962 Jaguar XKE-t szeretne vásárolni befektetésként, az eredetiség kulcsfontosságú. Sok Jaguar XKE-t átalakítottak alternatív motorok használatával, és a kupékat roadsters-re alakították át. Ezeknek a klasszikus autóknak a hosszú távú értéke kisebb lesz, mint egy valódi eredeti. Biztosítani kell, hogy az eredeti Jaguar alkatrészeket bármilyen helyreállításban használják. Azok számára, akik egy helyreállítási projektet keresnek, ez nem sok aggodalomra ad okot. Egyéb szempontok a rozsda és a mechanikai vagy elektromos problémák. Ha többet szeretne megtudni az 1962 Jaguar XKE-ről, az ER Classics csapata szívesen beszélhet veled. Arra is bátorítják Önt, hogy böngésszék online készleteiket.

Jaguar Classic autók eladó