Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Bouwjaren1953 Jaguar XK120 Roadster

Az 1953 Jaguar Roadster széles körben népszerű volt az olyan sportkocsi-rajongók körében, akik szerették volna a valódi, nyers érzést a Jaguaroktól, akiket a világszerte versenyben láttak. Valójában a Jaguar XK120 Roadster nyerte meg a Le Mans-ban az 1951-1953-ben és az Arany Kupa az Alpesi Rallyban 1952.

Keresek egy klasszikus Jaguar-t?

Gondolsz a 1953 Jaguar XK120 Roadster megvásárlására? Van néhány dolog, amit szem előtt kell tartani. Először is, mi a költségvetése? Tervezi-e a helyreállított autó vagy a helyreállítási projekt megvásárlását? Keresi a Jaguar XK120 Roadster-t versenyautó történetével vagy jól dokumentált múltjával? Szeretne egy gépkocsit, amely a legjobb mechanikai alakban van? Ezekre a kérdésekre adott válaszok segítenek meghatározni a legjobb 1953 Jaguar XK120-t a gyűjteményhez. Az ER Classics rendelkezik az iparágban rendelkezésre álló erőforrásokkal és kapcsolatokkal, hogy segítsen megtalálni a kívánt Jaguar Roadstert.

Jaguar Classic autók eladó