Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart

Bouwjaren1955 Jaguar XK140 Drophead Coupe

Míg szinte azonos volt az elődjével, az XK120-rel, számos nyilvánvaló változás segített a vásárlóknak megkülönböztetni az 2 modelleket. Először is, az 1955 Jaguar XK140 Drophead Coupe nagyobb lökhárítót és nagyobb rácsot kínál. Másodszor, kibővült a kabin belseje. Ez volt az első alkalom, hogy egy konvertibilis teststílust ajánlott a Drophead Coupe-nek, amely a Roadster és az FHC modellek mellett futna. A jobb állvány és fogaskerék kormányzás, a jobb felfüggesztés és a teleszkópos lengéscsillapítók az 1955 Jaguar XK140 igazi élvezetét jelentették. Legyen szó akár egy Jaguar XK140 Drophead Coupe-ról is, mint alkalmi járművezető, a következő helyreállítási projekt vagy bemutatóterem, hagyja, hogy az ER Classics csapata legyen az útmutató!

Keresek egy klasszikus Jaguar-t?

Fontos megjegyezni, hogy ezek az autók több, mint 50 évesek, így hibáik és hibái lesznek. Hacsak nem keres egy menta állapotot, eredeti vagy tökéletesen felújított autót, a célod mindig a legjobb állapot és a legteljesebb Jaguar XK140 megtalálása. Az 1955 Jaguar XK140 DHC modell esetében is ellenőrizze a bélelt vászon tetejének állapotát. Ez csak néhány tipp, amit az ER Classics kínál. Ha többet szeretne megtudni az 1955 Jaguar XK140 Drophead Coupe-ről, az ER Classics Holland üdvözli Önt, hogy lépjen kapcsolatba velük, vagy megállítsa a bemutatótermet. A bemutatóterem modelljeitől az XK140 helyreállítási projektjeihez az ER Classics segít abban, hogy megtalálják az Ön igényeinek megfelelő legjobb modellt. Nézze meg raktárunkat, hogy megtekinthesse az aktuális modelleket, és vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy többet megtudjon!

Jaguar Classic autók eladó