Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart

Bouwjaren1960 Jaguar XK150

A Jaguar XK150-ot egyrészes szélvédővel és az FHC-n egy nagyobb hátsó ablakmal frissítették. Az 1957 indítása csak az FHC-t és a DHC-t tette közzé, mivel a Roadster elindítása késleltetett 1958-ig. Ha szeretne egy 1960 Jaguar XK150 vásárlást, akkor az összes 3 teststílus közül választhat.

Keresek egy klasszikus Jaguar-t?

Az ER Classics csapata azt ajánlja, hogy alapos ismereteket szerezzen az 1960 Jaguar XK150-nál rendelkezésre álló lehetőségekről, ha egy ilyen terméket vásárol. Ez a tipp segít az érték értékelésében. Míg a becslések szerint nagyon kevés Jaguar XK150-ot rendeltek meg standard felszereléssel, a csomagot huzalkereket, 2 ködlámpákat és overdrive-t ajánlott. Az S modell 3.4L vagy 3.8L motorral volt elérhető. A Jaguar kabalája először XK autóval került felajánlásra. Az ER Classics arra ösztönzi Önt, hogy böngésszen az online leltárban, és üdvözli Önt, hogy lépjen kapcsolatba velük az XK150-szal kapcsolatos kérdéseivel.

Jaguar Classic autók eladó