Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart

Bouwjaren1959 Jaguar XK150 rögzített fejkupé

A legendás XK sorozat végső fejlesztését reprezentáló Jaguar XK150 az 50 egyik leginkább ikonikus autója. Az 1959 Jaguar XK150 számos technikai előrelépést jelentett az előző XK modelleknél, beleértve a nagy teljesítményű lemezfékeket és egy nagyobb pilótafülke-területet.

Keresek egy klasszikus Jaguar-t?

Az 1959 Jaguar XK150 rögzített fejkupé egy nagyszerű klasszikus autó mindenféle rajongó számára. Akár készen állsz egy Jaguar XK150 helyreállításra, akár mentális állapotú bemutatóteremre van szüksége, hagyja, hogy az ER Classics legyen az útmutató. Szakértelem nem csak segít abban, hogy megtalálják a Jaguar autót, amit mindig szerettél volna, de értékes tippeket is nyújt Önnek. Mindig ellenőrizze a rozsda állapotát, érdeklődjön az értékesítéssel járó további alkatrészekről vagy alkatrészekről, és kérjen minden, az autóval kapcsolatos dokumentumot. Ezek az elemek segítenek meghatározni az Ön által keresett autó értékét. Ha további tippeket szeretne megtudni vagy a jelenleg rendelkezésre álló modelleket feltárni a készletünkben, kérjük, böngésszen ezen a honlapon a szabadidő alatt.

Jaguar Classic autók eladó