Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | Bemutatótermünk nyitva van

CLASSIC CARS IN EUROPE

Európa szereti a klasszikus autókat! Az 25 évnél régebbi autók száma viszonylag magas Európában.
A klasszikus autók nagy része az európai utakon német származású, például a Mercedes-Benz. A Volkswagen A klasszikusok is nagyon népszerűek, mint a Beetle, de a Volkswagen furgonok és természetesen a Karmann Ghia. Szintén klasszikus Porsche az autók még mindig jól teljesítenek Európában.
A német klasszikus autók mellett számos európai klasszikus autót talál az európai utakon. Európa szereti a régi Citroen autók, például az 2CV és a Traction Avant. Sok különlegeset is talál Peugeot Renault klasszikus autók. Francia autógyártók, mint például PanhardTalbot és Bugatti sokkal ritkábbak.

Classic Cars Európa

BEAUTIFUL EURÓPAI CLASSIC AUTÓK ELADÓ

Európa sokkal többet tárol a klasszikus autó fanatikus számára. A svéd volt a klasszikus Volvo; az olaszok Fiat, Alfa Romeoés Ferrari klasszikus autók. Az Egyesült Királyság szintén klasszikus szépségeket képvisel az európai utakon, olyan márkákkal, mint például MG, Diadal, Austin Healey Jaguár.

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez

E & R Classics, a klasszikus autó szakembere!