Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Bouwjaren1957 Jaguar XK140

Az 1957 Jaguar XK140-nek sokkal többet kellett élnie az elődjéhez képest; az XK120. Miközben az autó nagyon hasonló volt, az 2 modellek között kevés különbség volt. A lökhárítók nagyobbak voltak, és az öntött rács nagyobb volt. A Jaguar XK140-nek több energiája is volt; 3.4L, twin cam motort kínál. Ezek a kiegészítések több mint 140hp-t adtak az XK190-nek az alapmodellben. A vevők is élvezték az új rack és fogaskerék kormányzás. Az 1957 Jaguar XK140 megvásárlása? Jöttél a megfelelő helyre!

Keresek egy klasszikus Jaguar-t?

Amikor a termelés véget ért, a világ összesen 8884 XK140 egységeket látott a gyártósorból. Az 1957 XK140 sok népszerűségének köszönhetően az 140 XKXNUMX a hajtóereje, amely a II. Ha a Jaguar XKXNUMX megvásárlását fontolgatja, számos dologra van szükség. Egy helyreállítási projektet, egy hétköznapi vezetőt vagy egy tiszta autót keres a gyűjteményhez? Készen áll-e elfogadni egy olyan kocsit, amely fel van szerelve karosszériával, festékkel vagy utángyártott opcióval? Az ER Classics csapata évek óta segíti a klasszikus Jaguars autók vásárlóit, és szívesen segít az álmai klasszikus autójának megtalálásában. Arra ösztönzik Önt, hogy böngésszék online raktárkészleteiket, és üdvözöljék a bemutatótermet Waalwijkban, Hollandiában.

Jaguar Classic autók eladó