Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart

Bouwjaren1960 Jaguar XK150 rögzített fejkupé

Az 1960 alatt a Jaguar néhány változtatást végzett az XK motorban, amely a céget a térképre helyezte. A furat növelésével a motor most 220 lóerővel rendelkezett szabványos hangolással és 265 lóerővel S formában. Az 3.8L XK150S az 135mph csúcssebességét kínált, és az 0-ről 60mph-re megy az 7 másodperc alatt. Számos rajongó számára az 1960 Jaguar XK150 Fixed Head Coupe mindent tartalmaz, ami a Jaguar XK sorozat népszerűvé tette. Stílusával, görbülettel, teljesítményével és megfizethető árcédulájával könnyen megérthető, hogyan értékesítette a Jaguar az 4445 XK150 FHC-ket a gyártás során. Sokan dicsérték az FHC-t, hogy igazán páratlan dizájn-esztétikát kínál a rögzített tetővel.

Keresek egy klasszikus Jaguar-t?

Az 1960 Jaguar XK150 fix rögzített fejkupát gyakran a klasszikus autós magazinokban és a concours delegance eseményeken látják. A megfelelő kutatással és erőforrásokkal hamarosan lehet a garázsban. Az ER Classics rendelkezik a professzionális kapcsolatokkal, amire szüksége van az XK150 kereséséhez. Arra buzdítják Önt, hogy böngésszen ezen a honlapon, hogy megtanuljon értékes tippeket, és megnézhesse online Jaguar autók leltárát, amely a legjobban érdekli. Az 1960 Jaguar XK150 rögzített fejkupé továbbra is az egyik legnépszerűbb brit klasszikus autó, amely az 50-ekből jön ki a Jaguar cégből. Míg az árak drasztikusan ingadozhatnak, az ER Classics bízik benne, hogy segítenek biztosítani a Jaguar XK150-ot, amit álmodott.

Jaguar Classic autók eladó