Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Bouwjaren1956 Jaguar XK140 Roadster

Az 1956 Jaguar XK140 Roadster vásárlása nagyon izgalmas. Ha tippeket keresel a Jaguar XK140 megvásárlásához, akkor a megfelelő helyre jöttél. A háború utáni brit autótervezés tükrében a Jaguar XK sorozat sikeresen kiadott 1948-ben. Az XK190 Roadster több pilótafülke, jobb hátsó felfüggesztés és 140hp volt a korábbinál nagyobb testvére. Csak kis változások történtek vizuálisan. A motorsportban elért eredményeinek megjelöléséhez a Jaguar XK140-et egy "Winner Le Mans 1951-3" emblémával is felszerelték. Az 1956-ben a Jaguar 3 sebességű automatikus sebességváltót ajánlott.

Keresek egy klasszikus Jaguar-t?

Az ER Classics évtizedes tapasztalattal rendelkezik a klasszikus autós piacon, és örömmel nyújt az alábbi tippeket az 1956 Jaguar XK140 Roadster megvásárlásához. Az XK140 Roadster visszaállítása meglehetősen drága lehet, különösen akkor, ha olyan modellt választ, amely sok rozsdával rendelkezik. Míg az alkatrészeket megtaláljuk, azok drágák lehetnek, amire szüksége van. Ügyeljen arra, hogy teljes mértékben megértse a helyreállítási munkáját, amire a Roadster-nek szüksége lesz. Ha a már visszaállított Roadstert vásárolja meg, ellenőrizze a minőséget és a teljességet. De hol találhatunk egy 1956 Jaguar XK140 Roadstert? Lépjen kapcsolatba az ER Classics-szal és tudassa velük, mit keres. Lépjen kapcsolatba velük ma, és győződjön meg róla, hogy böngészheti az online klasszikus autókészletét a rendelkezésre álló modellek megtekintéséhez.

Jaguar Classic autók eladó