Május 30. (Corpus Christi) A SHOWROOM NYITVA - Június 2. Vasárnap AUTÓ ÉS KÁVÉ, A SHOWROOM EXTRA NYITVA (10:00-14:00)

A klasszikus autó értékesítése?

Klasszikus autók értékesítése, vásárlása és szállítása

El akarja adni klasszikus autóját vagy oldtimerjét, de nem szeretne idegenekkel foglalkozni a küszöbön, a bejövő telefonhívásokkal, a nézőkkel, de nem vevőkkel és csak a szóváltással általában. Vagy talán még nem volt szerencséd még eladni a klasszikus autódat. Az E & R Classics megoldást kínál a klasszikus autó értékesítésével kapcsolatban. Szakterületünk a régi járművek és klasszikus autók vásárlása, értékesítése és szállítása.

Szállítási megállapodás

KÉRJÜK Töltse ki a következő űrlapot, hogy autóját kínálja.

0031 641 269 957

Kapcsolattartási előírások

Autó specifikációk

* Szükséges Mezők

A klasszikus autó megvásárlása

Gyorsan változó készletünk miatt folyamatosan érdekes klasszikus autókat keresünk. Ha klasszikus autóját vagy klasszikus autóját szeretné felajánlani, töltse ki ezt az űrlapot. Mindig visszajövünk.

A klasszikus autó szállítása teljesen ingyenes!

Önnek eladjuk klasszikus autóját. Nem fizet díjat! A kényelem és az előnyök:

 1. Szabad hely a garázsban / tárolóban.
 2. A klasszikus autót biztonságosan és szárazon tárolja a bemutatóteremben.
 3. Mindössze annyit kell tennie, hogy autóját hozzánk hozza, nincs többé gond. Opcionálisan díj ellenében fel tudjuk venni az autót a helyén.
 4. Egy hivatalosan tanúsított céggel (RDW) üzletel.
 5. Autóját professzionálisan kínálja a klasszikus autósok.
 6. A vásárlók az Ön klasszikus autóján kereskedhetnek autójukkal az E & R Classics oldalán. A tapasztalatok azt mutatják, hogy sok vásárló hajlandó kereskedni autójával, ami a legtöbb esetben meglehetősen nehéz az egyének számára. Ez az opció 60% -kal növeli annak esélyét, hogy klasszikus autóját eladják. 
 7. Az adminisztrációs folyamatról és a pénzügyi rendezésről az E & R Classics megfelelően gondoskodik.
 8. A legfontosabb az, hogy hasznot húzhat a nemzetközi üzleti kapcsolatok és hirdetések kiterjedt hálózatán keresztül, online és európai magazinokban.

Miért adnám el az autómat az E & R Classics-on keresztül, ahelyett, hogy magam adnám el?

Minden klasszikus autó egyedi. Mi, mint szakemberek, pontosan tudjuk, hogyan ajánljuk fel autóját, és még fontosabb, hogy kinek. Lehet, hogy az Ön országában lévő autója nem olyan népszerű, de külföldön még népszerűbb. Minderről tudunk, köszönhetően a klasszikus autókereskedőként szerzett sokéves tapasztalatunknak. Köztudott, hogy egy klasszikus autó értékesítési ciklusa hosszú lehet. Nem kell aggódnia a reklámozás, az értékesítés, az esetleges vevőkkel való kommunikáció, a megbeszélések és a leendő vásárlók üres ígéreteinek bosszúsága miatt, minderről mi gondoskodunk! Gondoskodunk a pénzügyi elszámolásról és az engedélyek kezeléséről is, költség nélkül. Ha klasszikus autóját az E & R Classics-on keresztül értékesíti, akkor 90% az esélye, hogy autóját 9 hónapon belül értékesítik.

Hogyan működik?

 1. A Waalwijk bemutatótermébe tiszta és polírozott állapotban szállíthatja autóját. Opcionálisan a helyszínen is felvehetjük az autót, és egy professzionális autómosó tisztíthatja és polírozza (költsége az Ön költségén). Kérjük, az autóval együtt mellékeljen minden történelmi dokumentumot.
 2. Szakemberünk ellenőrzi az autót, és veled együtt meghatározzuk az értéket.
 3. Amikor mindkét fél megállapodásra jut, a szerződés megtörténik. Ön választhat, hogy az autó dokumentumát magával viszi, vagy hagyja velünk, ahol egy széfben tárolják őket. Természetesen továbbra is az autó tulajdonosa.
 4. Autóját saját honlapunkon fogják fényképezni és hirdetni. Értékesítési tervet is készítünk az autójához, és reklámozzuk autóját hazai és külföldi hirdetéseken és weboldalakon.
 5. Amikor az autót eladják, a megállapodás szerinti összeget átutalja a bankszámlájára.
 6. Minden dokumentumot készítünk az autó új tulajdonosának, kívánság szerint szállítjuk az autót, és postai úton elküldjük Önnek a felelősséget.

Van-e költség, ha az autómot szállítod?

NEM, nincs többletköltség. Az autó tulajdonosa marad az autó eladásáig. A szállítmányozási időszak alatt az autót biztosítani kell. Adott esetben az autó (pl. Egy üres akkumulátor) javításával és / vagy a APK / MOT tanúsítvány megújításával kapcsolatban felmerülő költségekért felelős. A javítás csak az Ön engedélyével történhet.

Mi az E & R Classics bevétele?

Autóját a megbeszélt szállítási árnál magasabb összegért hirdetjük, hogy fedezzük az olyan költségeket, mint a bemutatóterem bérleti díja, személyi költségek stb. Ez olyan egyszerű!

Kérjük, töltse ki ezt az űrlapot, mindig kapcsolatba lépünk Önnel.
Az ajánlatától és az áraktól függően eldönthetjük, hogy megvásárolja az autót
vagy javasoljuk, hogy vegye fel autóját, hogy eladja azt az Ön számára.
Kérjük, hívjon minket, ha bármilyen kérdése van: + 31 416 751393