Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva

Bouwjaren1954 Jaguar XK120 Roadster

Az 1954 Jaguar XK120 Roadster népszerű volt a vásárlók körében. Könnyű vászon felső és levehető oldalsó képernyőket kínál, amelyek az ülések mögött elhelyezhetők. Az elülső szélvédőt el lehet távolítani, vagy az aeroszlopok felszerelhetők. A Jaguars által elismert verseny sikerekkel párosított versenyautó-stílus-konstrukció a Roadster-t az XK120 legkedveltebb részévé tette. A gyártás során a Jaguar kiadta az 12078 XK120 egységeket. Ha megnézed az 1954 Jaguar Roadster képeit, vagy személyesen látod, könnyen megértheted, hogy miért szeretik még sok Jaguar fanatikus ezt az autót.

Keresek egy klasszikus Jaguar-t?

Az 1954 Jaguar XK120 Roadster az egyik legnépszerűbb klasszikus autó a Jaguar rajongók körében. Íme néhány tipp, amit meg kell fontolni. Először is, győződjön meg róla, hogy megfelelő kutatást végez, hogy megvizsgálja az autójának eredetiségét. Ez magában foglalja az 3rd fél által végzett ellenőrzést, amely megfelel az alváz és a motorszámok, valamint a bevételek vagy dokumentációk megtekintését a helyreállítási munkák során. Mindig alapos vizsgálatot végezzen a rozsda vagy a test panel javítása érdekében. Az 1954 Jaguar XK120 Roadsterrel kapcsolatos további tippekért az ER Classics arra ösztönzi Önt, hogy látogassa meg honlapját, és vegye fel velük a kapcsolatot az esetleges kérdésekkel.

Jaguar Classic autók eladó