Translated by Google Translate

NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E&R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Hollandia
+ 31 416 751 393

✔ Vásároljon biztonságosan az interneten ✔ Az egész házhoz szállítás világszerte ✔ MOST ingyenes tárhely és fizessen később

Bouwjaren1965 Jaguar E típus

Az E-Type az egyik legnépszerűbb sportkocsi volt az 60-eken, és csak a nap legvékonyabb ügyfelei hajtották. Az 4.2 literes 6 hengermotor, amelyet eredetileg a Jaguar XK150-ben használtak, több mint 150 mph sebességet biztosított. Az 1965 E típusba beépített néhány változtatás magában foglalja a generátort helyettesítő generátort és a Lucas elektromos rendszerét, amely negatív földre vált. A műszerfal alumíniumból fekete felületre változott, és kényelmesebb ülések kerültek hozzáadásra.

Keresek egy klasszikus Jaguar-t?

Talán a legjobb tipp, amit az ER Classics kínál, ha autót vásárol a lehető legjobb állapotban, amit megengedhet. Egy viszonylag olcsó E-típus gyorsan rémálmá válhat olyan problémákkal, mint a rozsda, az elektromos rendszerek és egyéb problémák. Bár költséghatékonyabb lehet az Ön számára, az 3rd fél szakértőjének bérlése a potenciális vásárlások ellenőrzéséhez sok pénzt takaríthat meg. Az ER Classics örömmel beszélne veled és segít megtalálni a Jaguar E álmaid típusát.

Jaguar Classic autók eladó