Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva


1956 Porsche 356

A Porsche 356 októberében jelentette meg a 1955A-t, amely a Porsche 356-os sorozat első jelentős változata volt. Míg az 1956-os Porsche 356 nagyon hasonlónak tűnt, valójában meglehetősen friss volt. A legnyilvánvalóbb változások a vékony billenő sínek és az egy darabból álló, ívelt szélvédő. Folytatták a Roadster, a Coupe és a Speedster modelleket. A Speedster felső keretének íjai körülbelül 2.5 hüvelykre emelkedtek. Talán az egyik legfontosabb változás az volt, hogy 16 és 15 hüvelyk átmérőjű kerekeket cseréltek új 4.5 hüvelykes szélességgel. A gumiabroncsok zsírosabbak voltak. A belső térben is számos változás történt, amelyek közül a legjelentősebb egy új lapos panel kötőjel. Ebben az időben a Porsche is frissítette motorjait, hogy egy 1300-as (normál és szuper), egy új 1600N és 1600S, valamint egy 1500GS-t kínáljon.

Keresek egy Classic Porsche-t?

Az ER Classics nagy örömmel segítene az 1956 Porsche 356 megvásárlásában. Az ER Classics rendelkezik az iparági kapcsolatokkal és erőforrásokkal, amelyek segítenek megtalálni az álmaid Porsche-ját. Miután számos ügyfelet segített ebben a törekvésben, az alábbi tippeket kínálják. Először is, győződjön meg róla, hogy a rendelkezésre állást és az értéket vizsgálja. Másodszor, fontos az 356A, az 356B, az 356C és az 356 Pre-A modellek helyes megkülönböztetése, mivel ez meghatározhatja az értéket. Végül, de nem utolsósorban, mindig egy plusz, hogy dokumentációt kapjunk a tulajdonos történetéről, helyreállításáról és karbantartásáról. Ha bármilyen kérdése van, vagy szeretné böngészni a Porsche leltárt, amely jelenleg az ER Classics-on található, kérjük, böngésszen ezen a honlapon.

Porsche Classic autók eladó