Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva


1953 Porsche 356 Pre-A Cabriolet

A Porsche 356-ot 50-1948-ben mutatták be először 1949 kézzel készített, alumínium karosszériájú egységgel. 1950-ben a Porsche 356 nyilvánosság elé kerül. Az elkövetkező 15 évben a német autógyártó több mint 76000 modellt gördít le a gyártási szintről. A Cabriolet modellek kezdetben Coupe és Cabriolet néven voltak kaphatók, és szabadtéri vonzerőjük miatt népszerűek voltak. Ha egy 1953-as Porsche 356 Pre-A Cabriolet vásárlásán gondolkodik, az ER Classics csapata segítséget nyújthat a kívánt modell megtalálásában.

Keresek egy Classic Porsche-t?

Az egyik legjobb tipp, amit az ER Classics kínál az 1953 Porsche 356 Pre-A Cabriolet-on, elsősorban a test állapotára és a második a mechanikára fókuszál. Általánosságban elmondható, hogy ezeknek a Porscháknak a mechanikája állt az idő próbája és nem túl nehéz dolgozni. Másrészről, a rozsda bűnös lehet. A rozsda bizonyos területei könnyebben rögzíthetők, mint mások; testrészek ismeretlenül nehézkesek. Fontos megemlíteni, hogy ha egy teljesen felújított autót néz, győződjön meg róla, hogy ellenőrizze a rozsdásodás jeleit és kérjen dokumentációt.

Porsche Classic autók eladó