Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva


1955 Porsche 356 Pre-A Cabriolet

Az 1955-ös Porsche 356 Pre-A Cabriolet körülbelül 270 darabot gördült le a gyártási szintről. Nagyon kevés módja van az 1955-ös Porsche 356 Pre-A és a Porsche 356A megkülönböztetésének. Ennek egyik módja az új típusú motorháztető fogantyúja, amely 1955-ben jelent meg. Ez egy nagyobb és sokkal hosszabb fogantyú volt. Bár a Porsche 356A modelleken is használnák, ha talál egy Pre-A karosszéria-példát a porsche 356A stílusú motorháztető fogantyújával, akkor valószínűleg egy 1955-ös Porsche 356-os modellt keres. Mindig ajánlott hitelesíteni minden olyan autót, amelynek megvásárlását komolyan fontolgatja. Sok eladó gondoskodik erről, és eladás előtt Porsche hitelességi tanúsítványt kér. Ha a keresett autónak nincs ilyen tanúsítványa, ne féljen ilyet kérni.

Keresek egy Classic Porsche-t?

Az 1955-ös Porsche 356 Pre-A Cabriolet vásárlásakor egy másik probléma a rozsda lehet. Valószínűleg, hacsak nem egy teljesen felújított Porsche autót nézel, a legtöbb 356 modell bizonyos mértékig rozsdásodást okoz. Arra kell összpontosítania, hogy olyan költségkereten belül találjon példát, amely a legkevesebb rozsdát és kárt okozza. A helyreállítási költségek meglehetősen magasak lehetnek. Ezenkívül, ha érdekel egy Cabriolet, mindenképpen ellenőrizze a kabrió tetejét. Noha a szövet nem feltétlenül a fő gond, keressen egy példát, amelynek teteje megfelelően működik. Ez csak néhány tipp az ER Classics által az 1955-ös Porsche 356 Pre-A Cabriolet-hez. Ha egy 1955-ös Porsche 356 Pre-A Cabriolet vásárlásán gondolkodik, az ER Classics örömmel beszél veled és megismerteti készletüket.

Porsche Classic autók eladó