Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva


1950 Porsche 356 Pre-A

Annak ellenére, hogy viszonylag drága volt napja az Egyesült Államokban, a Porsche 356 debütálása után gyorsan megtalálta közönségét. A 356 növekvő törzskönyve a versenypályán megerősítené helyét az európai sportautók piacán. Az 1949-ben piacra dobott 1950-es Porsche 356 Pre-A az egyik első Porsche sorozatgyártású autó, amely utcára lépett. A korai 356 modell alumíniumból készült, de amikor a gyártást Németországba költöztették, acél karosszériájúvá váltak.

Keresek egy Classic Porsche-t?

Figyelembe véve az 1950 Porsche 356 Pre-A megvásárlását? Kezdjük az autó dokumentációjának áttekintésével. Ellenőrizze a motor- és alvázszámokat is, hogy azok megfeleljenek a gépkocsihoz. Mivel a Porsche 356 Pre-A ilyen kívánatos autó, sok másolat létezik, amelyek az eredetiként álcázzák magukat. Fontos, hogy ellenőrizze a megvásárolni kívánt modellek hitelességét.

Porsche Classic autók eladó