Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva


1962 Porsche 356

A Porsche 356B-t 1959-ben adták ki, és 1963-ig termelték. Az 1962 modellévben a Porsche megváltozott a T5 test típusáról a T6 testtípusra. A Porsche egyedülálló konfigurációt is kínál, amely talán az egyik leggyakoribb az 356 sorban. A Karmann Hardtop lényegében egy rögzített keménytetővel ellátott kabrió test volt. Az 2300 és az 356 között kevesebb, mint 1961 az egyedülálló 1962 Porsche modellek.

Keresek egy Classic Porsche-t?

Az ERclassics csapata szívesen segít Önnek. Íme néhány klasszikus autóval kapcsolatos tanács a szakértői csoporttól. Ezek a modellek hajlamosak a rozsdára, annak meghatározása, hogy hol található rozsda, meghatározza a költségeket vagy a javításokat. Határozza meg, hogy szeretne-e Speedster-t, kupét vagy kabriót, és kutassa meg a rendelkezésre álló lehetőségeket. Ez segíthet abban, hogy a keresés során jó úton maradjon. Ha bármilyen kérdése van, az ER Classics csapata arra ösztönzi Önt, hogy böngésszen ezen a weboldalon.

Porsche Classic autók eladó