Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva


1958 Porsche 356

Az 1958 Porsche 356 modellek egy új testtel rendelkeztek, a T-2. A Convertible ajtókon megjelentek a szárnyszárnyak, és a kupáknak extra lehetőségük volt, hogy az ablakkereteken szélszárnyak legyenek. Az 1959 Porsche 356 gyors megkülönböztetése az A típusú elődei között az ajtócsatoló lemez, amely alacsonyabb volt, mint az előző modellekben. Két kipufogócső most kilép az egyes lökhárítók alsó részén.

Keresek egy Classic Porsche-t?

Az 1958 Porsche 356 megvásárlása számos klasszikus autósgyűjtő álma és néhány valóság. Míg az 77000 Porsche 356 autók több, mint a gyártási időszakban készültek, ma kevesebb mint fele marad. Az ER Classics Holland üdvözli Önt, hogy látogasson el honlapjukra, hogy megtekinthesse az állományukat, és arra ösztönzi Önt, hogy lépjen kapcsolatba velük az esetleges kérdésekkel. Az 1958 Porsche 356 megvásárlásakor vegye figyelembe, hogy az üvegszálas felső opció a nyitott autóknál jelentősen növeli az értéket. Is tudni kell, hogy a rozsda ellenőrzése elengedhetetlen, mivel gyártásukkor nem volt rozsdavédelem.

Porsche Classic autók eladó