Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva


1953 Porsche 356

1948 júliusában bemutatták a Porsche első sorozatgyártású autóját, a Porsche 356-ot. Addig Ferdinand Porsche más gyártóknál dolgozott. A fia által tervezett új Porsche azonnali dicséretet és elismerést kapott. A Porsche 356 eredetileg kupéként, kabrióként és roadsterként kapható, és számos fejlesztésen ment keresztül. Max Hoffman, a Porsches amerikai importőre volt felelős a Speedsterért. Amerikai ügyfélköréhez alapmodellt kért, amely versenyszerű stílusú üléseket, kivehető oldalsó függönyöket és alacsony szélvédőt tartalmazott. Ma a Speedster az egyik legkívánatosabb a 356 modell közül.

Keresek egy Classic Porsche-t?

Ha egy 1953-as Porsche 356 vásárlását fontolgatja, akkor jó helyen jár. Sok rajongó úgy véli, hogy a 356-os testének megvásárlása előnyösebb, mint a mechanikán alapuló vásárlás. A legfontosabb ellenőrizendő területek között szerepelnek a felfüggesztés rögzítési pontjai, valamint az első és a hátsó padlólemezek.

Porsche Classic autók eladó