Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva


1959 Porsche 356

A Porsche 356B debütált a németországi Frankfurt Auto Show-ban késő 1959-ban, valamint egy Speedster D modellt (Convertible D), amely felváltotta a sebességmérőt. Az 1959 Porsche 356 B típus meglehetősen más volt, mint elődje A típusú modelljei. Nagyobb elülső lökhárító talán a legjelentősebb. Az 1959 Porsche fényszórói jobbra álltak. Sok Porsche-rajongó úgy gondolta, hogy az 1959 Porsche 356 változásai hasonlóak voltak ahhoz, amit a General Motors tudott előállítani, de a legtöbb gyári változáshoz hasonlóan hamarosan elfogadták őket.

Keresek egy Classic Porsche-t?

A Kabrió D modell magasabb szélvédőt, üveg oldalsó ablakokat és új üléseket tartalmazott. Ha egy 1959-es Porsche 356 megvásárlását fontolgatja, az ER Classics öröme lenne bemutatni a jelenleg raktárban lévő Porsche 356-os autókat. A pajta-leletektől a legtisztább bemutatóterem-példákig csatlakozzon ma, hogy többet tudjon meg. Addig is böngésszen ezen a weboldalon, hogy többet tudjon meg a Porsche 356-ról és más klasszikus autókról.

Porsche Classic autók eladó