Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva


1955 Porsche 356 Pre-A

A Porsche 356 Pre-A 1955 minden olyan előrelépést kínál, amely az 1949-es debütálás után következik. A korai Porsche 356 modellek klasszikus stílusát és az európai sportautók élményét keresi? Az 1955-ös Porsche 356 Pre-A remek lehetőség! Van egy érdekes módja annak, hogy az 1955-ös 356-os Pre-A-t elődjeiből meghatározzuk; Egy új típusú motorháztető fogantyú jelent meg ebben a modellévben. Ez a fogantyú nagyobb, hosszabb és a Porsche címerét viseli. Tehát, ha meglát egy Porsche Pre-A karosszériát 356A nyéllel, akkor tudja, hogy egy 1955-ös Porsche 356 Pre-A modellt néz.

Keresek egy Classic Porsche-t?

Az ER Classics alig várja, hogy segítsen Önnek megvalósítani Porsche-álmait. A hollandiai Waalwijkban székhellyel rendelkező holland klasszikus autókereskedés a tisztességes és becsületes klasszikus autókra vonatkozó megállapodásaikról, valamint értékes tippekkel szolgál a klasszikus autós közösség számára. Segíthetnek abban, hogy mindent megtaláljon a Porsche restauráló autóktól kezdve a tiszta példákig, amelyek készen állnak a Concours d'Elegance-ra. Mint minden klasszikus autó esetében, az ER Classics is ösztönzi egy harmadik fél általi ellenőrzést minden lehetséges vásárláskor, valamint az autó dokumentációjának alapos áttekintését. Továbbá, mivel ezek a klasszikus autók nem kaptak rozsdavédelmet, mindig bölcs dolog megbizonyosodni arról, hogy tisztában vannak-e bármilyen rozsdásodással. Ha további információra van szüksége az 3-ös Porsche 1955 Pre-A-ról, vagy meg szeretné tekinteni a rendelkezésre álló modelleket, kérjük, forduljon még ma az ER Classicshoz!

Porsche Classic autók eladó