Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva


1964 Porsche 911

Az 1963 bevezetése óta a Porsche 911 folyamatosan fejlődött. A korai Porsche 911 megkülönböztetése a későbbi modellektől viszonylag egyszerű, mivel az 4.5 inch-es acél kerekeket kínálják, a Porsche forgatókönyv pedig a motorfedél alján csatlakozik. A korai 1965 és 1966 modellek között fa vágott kormánykerék és egy fa alsó műszerfal volt.

Keresek egy Classic Porsche-t?

Amikor a bejelentést 1963-ban tették, a Porsche 901-nek nevezte el az autót. Az autót később 911-nek nevezték el, mert a Peugeot szerzői jogi védelem alatt álló háromjegyű autómodelljeinek száma 3 volt a közepén. Az 0-es Porsche 1964 vásárlásakor néhány fontos lépést meg kell tennie. Először ellenőrizze a rozsdát. A rozsda javítása nagyon drága lehet, különösen az előre horganyzott modellekben. Néhány fontos ellenőrizendő terület az emelőpontok és a torziós rúdcsövek, az ajtók, csomagtartó és motorháztető varratai és élei, valamint a padlólemezek. Annak ismerete, hogy kicserélték-e a láncfeszítőket, rengeteg pénzt takaríthat meg a helyreállítási vagy karbantartási számlán. Ha készen áll a Porsche 911 felfedezésére, csatlakozzon ma az ER Classics-hoz.

Porsche Classic autók eladó