Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva


1960 Porsche 356

Az 1959-től az 1963-ig a Porsche 356 modellek a B típusú vonal részét képezték. A Porsche kb. 30963 356B-t termelne. Az 1960 Porsche 356 3 változatban kapható: coupe, cabriolet vagy roadster. A Porsche 356A elődeihez képest az 356B modellek nagyobb elülső lökhárítót kínáltak nagyobb védőkkel. A stílusváltások több függőleges fényszórót is tartalmaztak.

Keresek egy Classic Porsche-t?

Az 1960-as Porsche 356 vásárlásakor fontos megjegyezni néhány dolgot. Elengedhetetlen, hogy minden potenciális vásárlást alaposan ellenőrizzenek. Míg egy kis rozsdásodású autó még mindig nagy befektetés lehet, a rozsdás területek megjavítása költséges lehet. Fontos azt is megkérni az eladótól, hogy adjon meg minél több dokumentációt. Bármely klasszikus autó tulajdonosainak ismerete nagyszerű kiegészítő lehet. Akár egy Porsche 356-ot szeretne vásárolni, mint egy helyreállítási projektet, vagy egy bemutatóterem minőségi autót szeretne, az ER Classics csapata segít Önnek. Ha többet szeretne megtudni, csapatuk felkéri Önt, hogy szabadidejében böngésszen ezen a weboldalon. Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzájuk még ma!

Porsche Classic autók eladó