Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva


1954 Porsche 356

Az 1954-es Porsche 356 a korai Porsche 356 modellek része, amelyeket a klasszikus autógyűjtők folyamatosan keresnek. Az 1954-es Porsche 356 a népszerű Speedster karosszériatípusban, valamint a Roadster és a Coupe modellben az 7726-1950 között kiadott 1955 darab része volt. Az 50-es évek elején a kabriók voltak a legnépszerűbbek. A kabriók közül a legismertebb a Speedster volt. Az 1954-ben megjelent Speedster azonnali klasszikus volt, különösen az amerikai piacon. Max Hoffman, a Porsches akkori amerikai importőre azt tanácsolta Ferdinand Porschének, hogy az olcsó, nyitott tetejű változat jól jár.

Keresek egy Classic Porsche-t?

Izgalmas az 1954-es Porsche 356 vásárlása. A megfelelő autó keresése több hónapos keresést, ellenőrzést és tárgyalást jelenthet. Az ER Classics csapata számos ügyfelet segített a Porsche 356-osok adás-vételében, és a következő tippeket nyújtja. Először döntse el, hogy milyen típusú 356-os Porsche-t szeretne vásárolni. Ha helyreállítási projektet keres, a test a legfontosabb. Kerülje a nagyon rozsdás modelleket, és mindig ellenőrizze a motor és az alváz számát. Ha bemutatótermi autót keres, kérjen minden rendelkezésre álló dokumentációt. A helyreállítás minősége befolyásolja az autó értékét.

Porsche Classic autók eladó