Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva


1949 Porsche 356

Az Ausztriában gyártott VW alkatrészeket használva az 1949 Porsche 356 az 52 és az 356 között kiadott 1948 1950 modellek közül az első volt. A Ferry Porsche a Volkswagen Beetle alapján épített egy autót, amelyet az apja fejlesztett ki. A mai napig mély verseny története, az első modell csak néhány hetes volt, amikor az első győzelmét az Innsbruck City Race-ben szerezte. Ma a Porsche 356 egy klasszikus klasszikus autó. A világ minden tájáról érkező vásárlók és befektetők továbbra is az egyik legkeresettebb és legkedveltebb klasszikus autót teszik.

Keresek egy Classic Porsche-t?

Ha úgy gondolja, hogy megvásárolja a korai 1949 Porsche 356 modellek egyikét, fontos tudni, hogy rendkívül exkluzívak és nagyon nehezen találhatók. Miután megtalálta az érdeklődésre számot tartó Porsche 356-ot, ellenőrizze az eredetiséget és a hitelességet az alváz és a motorszámok megerősítésével. Ellenőrizze a rozsda vagy a test károsodását is, és megvitassa a járművel kapcsolatos esetleges előzményeket.

Porsche Classic autók eladó