Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva


1954 Porsche 356 Pre-A Cabriolet

Néhány gyűjtő számára a Pre-A birtoklása elengedhetetlen, mivel ez képviseli azt a primitív érzést, amelyet ezek az első gyártási modellek adtak. 1954 folyamán a Porsche 327 Pre-A-ból csak 356 Cabriolet-egység jelent meg, ami az abban az évben gyártott 2303 356-nak csak kis részét teszi ki. Ha az 1954-es Porsche 356 Pre-A Cabriolet piacán jár, annak megtalálása nehéz kihívást jelent.

Keresek egy Classic Porsche-t?

Az 1954-es Porsche 356 Pre-A kabrió megvásárlásakor az eredetiség, a hitelesség és az állapot kulcsszerepet játszik a Porsche klasszikus autó értékében. Gondoskodnia kell arról, hogy a Porsche 356-ot alaposan megvizsgálja rozsdásodás szempontjából, beleértve az autó felvonóba helyezését a keret ellenőrzéséhez. Érdemes ellenőrizni a mechanikát is. Bár ezekről a motorokról ismert, hogy hosszú élettartamúak és könnyen megmunkálhatók, mindig jó tudni a szerelők állapotát. Hasonlóképpen, ha egy Porsche 356-ot vásárol felújítási projektként, akkor gondoskodnia kell arról, hogy az autó a lehető legteljesebb legyen. Ez csak néhány tipp az 1954-es Porsche 356 Pre-A Cabriolet modellhez. További tanácsra van szüksége? Készen áll az ER Classics készlet felfedezésére? Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megvitassa a klasszikus Porsche 356-os vágyait!

Porsche Classic autók eladó