Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva


1954 Porsche 356 Pre-A Kupé

Gondolkodni szeretne egy 1954 Porsche 356 Pre-A kupé megvásárlására? Jó helyen jársz, hogy értékes információkat tanulhass. A Porsche sportkocsit az 50s vagy az 60-ek közül sok Porsche rajongó álma képviseli. Ezeket a porschákat szereti az egyszerű mechanika miatt; az illetékes otthoni szerelő könnyen karbantarthatja az 356-et. Az éles kezelés és az érzékeny kezelőszervek teszik a Porsche 356 örömét vezetni! Az első Porsche 356 több mint 60 évre nyúlik vissza. Az alumínium testű Porsche 356 prototípusok futtatását követően a vállalat 1950-ben gyárat állított fel acélszerkezetű sportkocsik gyártására. Míg a Porsches első motorja nem volt gyors, különálló fellebbezést kaptak a korszak VW-jétől. A Porsche több mint tizenöt évvel a nyugdíjba vonulása előtt folytatná az 356 felállást, és több mint 76000 egységet gyártanak.

Keresek egy Classic Porsche-t?

Az 1954 Porsche 356 Pre-A Coupe vásárlása nagyon izgalmas lehet. Alapos kutatásra és ellenőrzésre van szükség annak biztosítására, hogy valódi eredetit vásároljon, és azt, amely valószínűleg megtartja az értékét. Bizonyosodjon meg róla, hogy egy 3rd fél által végzett ellenőrzést egy jól képzett szerelő végez, és keresi a rozsda-károsodást, mivel ez az egyik fő probléma a klasszikus Porsche 356 modelleknél. Ezután kérje meg az eladóktól hitelesítési igazolást, vagy tekintse meg a motor / alvázszámokat, így ellenőrizheti őket a Porsche-val. Végül ellenőrizze a teljességet. Meg kell jegyezni, hogy sok esetben a kupák jobb állapotban vannak, mint a Cabriolets, mert kevésbé voltak kitéve az elemeknek.

Porsche Classic autók eladó