Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart


Viktor Klemencic

Klemenčič Viktor (születési év: 1980) szerelő.

 

Vettem az első autót, amikor 17 éves voltam. Ez egy fehér Chevrolet Caprice volt az 1977-tól. Tökéletes állapotban vettem, és nem kellett sokat csinálnom. Azt hittem, ez egy nagyszerű autó volt, és mindenütt vezetett. Szlovéniából jöttem, és ezért ott vettem egy osztrák politikusból. 6 évekig meghajtottam az autót, de meg kellett szabadulnom, mert az üzemanyag nagyon drága volt nekem.

 

Szlovéniában szerelőként tanultam. Ezt az oktatást 3 év után befejeztem. Apámnak saját cége van a régi motorkerékpárok és a klasszikus autók helyreállításában, ahol iskola után kezdtem dolgozni. Apámért dolgoztam 19 években a családi vállalkozásban, ahol sokat tanultam. Anyám holland, és így jöttem Hollandiába, hogy dolgozzam egy olyan cégnél, ahol otthon éreztem magam, és ahol tökéletes klasszikus autókat kínálnak.

 

Véleményem szerint a legszebb autó az 1969 Chevrolet Chevelle. Előnyösen sötét színű, mert úgy gondolom, hogy ez a legjobban illeszkedik az autóhoz. Én is szeretek, ha egy autónak nagy motorja van.