Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva


Kai de Ruijter

Kai de Ruijter (születési év: 1991) szerelő

 

Csak 4 órám volt, hogy élvezzem a legelső autómat. Ez egy 75-es piros Alfa Romeo 1991, amelyet akkor 22-én kaptam a főnökömtől. Természetesen nagyon örültem neki, ezért túl gyorsan hajtottam. Egy másik autónak ütköztem, és az Alfa Romeo-m teljes veszteség volt. Ez nagyon sajnálatos volt! Most 4 autóm van: egy BMW e46 2002-ből, egy 1977-es Volvo 265, amelyet barátnőmmel együtt helyreállítok, egy Ford Fiësta 1400 s 1987-ből és végül egy Seat Ibiza SXi 1988-tól.

 

Most elég az autóimról. 3 évig tanultam első mechanikus és műszaki szakemberként a dordrechti MBO Da Vinci Főiskolán. Tanulmányom alatt 6 évig dolgoztam az Almkerkben található Steutel klasszikus autógyártóban. Iskolai időm után ebben a cégben dolgoztam tovább. Sosem törődtem sokat a modern autókkal, mert a technikát sokkal kevésbé tartom érdekesnek. Szerelőként azt gondolom, hogy a klasszikus autótechnika sokkal szórakoztatóbb és kihívást jelent. Az E & R Classics-nál azon dolgozunk, hogy helyreállítsunk egy roncsot egy gyönyörű, közlekedésre alkalmas, klasszikus autóban. Pontosan ez a számomra a kihívás, a semmitől a gyönyörű autóig.

Tényleg sok álomautomatom van, de most az 2-on tartom. Az 40-tól egy Ford GT 1960-ot találtam a híres öböl színeivel, de sajnos túl nagy vagyok ehhez, és ezért nem illik hozzá. A Ferrari Testarossa a második preferenciám. Természetesen piros, fekete belsővel!