NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E&R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Hollandia
0031416751393

Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart


Lars van Dongen

Lars van Dongen (születési év: 1989) vevő és nemzetközi eladó

 

Az első autóm egy bordó vörös Opel Corsa volt. 18 éves voltam, amikor megvettem és nagyon izgatott voltam. Eltekintve az első autómtól, van egy másik emlék, amit mindig emlékszem: az első lovaglás egy klasszikus autóban. Világos kék és fehér Chevrolet Corvette C1 volt az 1959-tól. Olyan fantasztikus élmény volt! Szerettem és ezért mindig a kedvenc klasszikus autóm marad.

 

Oktatás szempontjából kiskereskedelmi menedzsmentet tanultam a bredai Florijn Főiskolán. Ebben a 4 éves oktatásban már rengeteg autóval dolgoztam. Iskola után kezdtem dolgozni egy cégben, amely modern autókat és néhány klasszikus autót is értékesített. A munkám ebben a cégben eladó volt. Megtudtam, hogy az eladás a szenvedélyem. Évek óta dolgozom az E & R Classics-nál mint vevő és nemzetközi eladó.

 

Az álmom autója továbbra is világoskék, fehér Corvette C1-el, amelyben az első klasszikus autóútomat csináltam. Ez az autó mindig különleges lesz nekem. Előnyösen az 1960 vagy annál idősebb Corvette.