Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva


Ernst van Kempen

Ernst van Kempen (születési év: 1981) nemzetközi értékesítő.

 

Az első autóm egy fekete Fiat Tipo volt az 1997-tól, és 19 éves koromban vettem. Szerettem volna a saját autómat, mert szabadságérzetet adott nekem. Én mindennapos autóként használtam, de Franciaországba is mentem, hogy nyaralhassak. Azok a barátok, akik nem a közelben éltek, nem jelentenek problémát, mert oda tudtam menni, ahová el akartam menni. Magam gondoskodtam a kis karbantartásról, és navigációs és ködlámpákat is tettem. Szerettem dolgozni rajta.

 

A marketing és a kommunikáció minden, ami nekem megfelel, ezért elkezdtem ezt tanulmányozni. 4 évet töltöttem a Koning Willem 1 főiskolai MBO-ban. Negyedik és tavalyi évemben gyakorlatot végeztem az Auto Elektro nevű cégnél, ahová a szakmai gyakorlatom után mentem tovább dolgozni. 4 évig dolgoztam itt a kis műszaki munkáért és néhány marketing elemért. Ezt követően 1 évig dolgoztam az Autocentrum Waalwijk-nál használt autók értékesítőként. Megtudtam, hogy az eladás a szenvedélyem. Ezért az Autocentrum Waalwijk-nál végzett munkám után 8 évig kezdtem el értékesítőként dolgozni egy Moergestelben működő Mercedes-szakembernél. Aztán még 2 évet dolgoztam az Autoservice van Eerselnél a Waspikban. Most sok évig dolgozom az E & R Classics-nál, mint a gyönyörű klasszikus autók értékesítője, amelyet kínálunk.

 

Az álom autóm az 850-tól készült BMW 1990 ezüstszürke, fekete belsővel.