Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva


Ernest Praag

Ernest Praag (születési év: 1967) tulajdonos / rendező

Házas Maartjével
2 gyerekek: Marjolein és Vincent

Az első autóm egy sárga Honda Civic 1. típusú volt, 1973-ból. Akkoriban 750 guldenbe került, ami most 330 euró körül van. Nagyon örültem ennek az autónak, és sokat vezettem vele, de egy idő után elkezdett fogyasztani olaj. Nem csak egy kis olaj, hanem körülbelül annyi, amennyit benzint használt. Még csomagtartó olaj is volt a csomagtartó hátuljában, hogy szükség esetén olajat adjak hozzá. 2018-ban találtam egy teljesen felújított példányt Belgiumban, megvettem és külön helyet kaptam a saját gyűjteményemben.

Kereskedelmi közgazdaságtant tanultam a HEAO-nál Bredában, 4 évekig. Az iskola után postai megbízásért dolgoztam, mint marketing menedzser az 20 években. Az első 10 év után megvásároltam a részvényeket a cégen belül, így a marketing igazgatótól a marketing vezérigazgatóig. Az 2006-ban úgy döntöttem, hogy eladom a részvényeimet, és a munkámat a legnagyobb hobbimból választom ki, amelyek klasszikus autók.

Ezért kezdtem el 2008-ban az E & R Classics-ot, amellyel egy kis épületben kezdtük Kaatsheuvelben. Eleinte 3 szegmensünk volt: klasszikus autók esküvői kölcsönzése, klasszikus autók értékesítése és a hozzá tartozó műhely. 2010-ben Dongenbe költöztünk, ahol az évek óta tartó növekedés miatt 1 épületről 6 épületre mentünk. Túl elfoglalt volt számunkra az összes szegmens megtartása, ezért úgy döntöttünk, hogy leállítjuk az esküvői bérlést, és 2011-ben teljes mértékben az értékesítésre és a műhelyre koncentrálunk. 2014 elején elérhetővé vált a gyönyörű Waalwijk-épület, megvettem mindent átköltöztünk ebbe az épületbe. Addig 3 épületünk van Waalwijkban. 2016-ban két másik céget hoztam létre az E & R Classics mellett, amelyek a Sun Classic Cars és a külföldi restaurátorok. Jelenleg 400 régi autó van raktáron, és 55 emberrel dolgozunk.

Az abszolút álomkocsija a Bentley Speed ​​Six az 1930-től, a színes brit versenyautókban. Az 1-tól egy fantasztikus klasszikus autó, egy Jaguar e-típusú sorozatú 1961 síkpadlós külső burkolatzár. Szeretem a legjobban fegyveres szürke, kék belsővel.

A klasszikus autóknak mindig különleges jelentése volt számomra. Minden nap sétálok a társaságban, és megnézem az autókat, még mindig élvezem a lenyűgöző szépséget, amit a klasszikus autók kínálnak nekünk, a technikát, amellyel összeállítanak, és természetesen a gyönyörű egyedi hangot.


Weboldal: http://www.ernestpraag.com