NL EN US DE FR PL CZ ES PT IT SE HU GR RO SK JP CN AE IL

E&R Classics
Kleiweg 1 5145NA Waalwijk, Hollandia
0031416751393

Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk zárva tart


Kees Fens

Kees Fens (születési év: 1964) szerelő

 

Az első autó, amit vettem, az 21st-en volt. Sárga Ford Taunus volt az 1975-tól. Abban az időben kaptam meg az apámtól, és szükség esetén helyreállítottam. Szerettem dolgozni az autómban. Gyakran barátokkal vezettem a strandra. Útközben többször játszottuk a Beatles 'sárga tengeralattjáróját'. Azóta a Ford nevet kapta a dalnak, és ez volt a mi "sárga" tengeralattjárónk.

 

A kiskereskedelmet a bredai MDS-n tanultam. Ez az oktatás 2 évig tartott, és utána azonnal munkába akartam állni. Így kezdtem el dolgozni az Aldiban, ahol 6 éve vagyok cégvezető. Ezek után egy prinsenbeeki cégnél kezdtem dolgozni, amely tévéket és rádiókat értékesített. A munkám ebben a cégben eladó volt, és 5 évig dolgoztam itt. Ezt követően különböző cégeknél kezdtem dolgozni, amelyek 15 évre technikusként küldtek Hollandiába. Hosszú ideje dolgozom a legnagyobb hobbimnál, a klasszikus autóknál.

 

Az álom autóm egy Ford Mustang az 1965-tól. Azt hiszem, az élénk színek jól illeszkednek egy Mustanghoz. Vegyél egy világos zöldt, fekete belsővel, szép!