Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva
Menj a leltárba Adja el az autómat

MG MGB Cabriolet

Az MGB egy sportautó, amelyet az MG Cars 1962 májusában dobott piacra az MGA helyettesítésére. Négyhengeres roadsterként mutatták be 4-ben egy 2 + 2 üléses kupét. A 1965 hengeres MGC 6-ben debütált; a Buick-alapú Rover V1967-mal felszerelt későbbi származék 8-1973 között készült.
Az MGB-gyártást októberig 1980-ig folytatta a British Motor Corporation és annak utódai, a British Motor Holdings és a British Leyland Motor Corporation.

Bevezetése idején az MGB viszonylag modern kialakítású volt, egy monokróm struktúrát alkalmazva a hagyományos test-on-frame konstrukció helyett, mind az MGA, mind az MG T típusokon és az MGB riválisán, a Triumph TR sorozaton. A könnyű kialakítás csökkentette a gyártási költségeket, miközben növelte a jármű teljes szilárdságát. Az ablakok szabványosak voltak, és a kényelmes vezetőfülke rengeteg lábtér volt. Az ülések mögött egy csomagtartó volt.

MG Classic autók eladó

Az MGB teljesítményét a bevezetéskor élénknek tartották, a 0–60 mph időtartam alig több mint 11 másodperc volt, amit az autó viszonylag kis súlya segített. A kezelés az MGB egyik erős pontja volt. A 3 csapágyas, 1798 köbcentiméteres B-sorozatú motor 95 LE (71 kW) sebességet 5,400 fordulat / perc sebességgel hajtott végre. A megbízhatóság javítása érdekében a motort 1964 októberében ötcsapágyas főtengellyé fejlesztették. Az MGB-k többségét az Egyesült Államokba exportálták. 1974-ben, amikor az Egyesült Államok légszennyezés-kibocsátási normái szigorúbbá váltak, az Egyesült Államokban forgalmazott MGB-k hangolódtak a megfelelésre. A teljesítmény jelentős csökkenése mellett az MGB egy hüvelykes vezetési magasságot és egyedi gumi lökhárítókat kapott, amelyek minden piacon a krómot helyettesítették.

MG MGB Cabriolet vásárlása?

Az MGB egyike volt az első autóknak, hogy vezérelje a szabályozható zúzózónákat, amelyek célja, hogy megvédje a vezetőt és az utasokat egy 30 mph ütközésnél, egy akadálymentesítéssel.

Az MGB, az MGC és az MGB GT V8 modellek kombinált gyártási volumene az 523,836 autók. A Rover az 2,000-ekben egy nagyon korlátozott termelésű, csak RV8 nevű 1990 egységgel rendelkező "újjáéledési" modellt gyártott. Annak ellenére, hogy az roadsterhez hasonló a megjelenés, az RV8-nek kevesebb volt az 5 százalékos alkatrészcsere az eredeti autóval.

MG MGB Cabriolet

E & R Classics, az MG klasszikus autó szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez


Milyen előnyei vannak az MG MGB Cabriolet autó vásárlásának az ER Classicsnál?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztés és belső eljárások az MG MGB Cabriolet autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- Az MG MGB Cabriolet autójának teljes felújítása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk