Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | Bemutatótermünk nyitva van
Menj a leltárba Adja el az autómat

MG MGB GT Coupe

Az MGB GT Coupe októberében került bemutatásra 1965. A termelés 1980-ig folytatódott, bár az USA-ba irányuló export megszűnt 1974-ben. Az MGB GT Coupe a Pininfarina által tervezett, úttörő üvegházhatást okozó, sportos "hatchback" stílust indított el. A lejtős hátsó ablakot a hátsó fedél fedéllel kombinálva a B GT felajánlotta az állomáskocsi hasznosságát, miközben megtartotta a kupé stílusát és alakját.

MG Classic autók eladó

Ez az új konfiguráció egy 2 + 2 kialakítás volt, amelynek derékszögű hátsó padja és sokkal több csomagtér állt, mint a roadsterben. Viszonylag kevés alkatrész különbözött, bár az MGB GT Coupe különböző felfüggesztési rugókat és görgőscsapokat, valamint egy másik szélvédőt kapott, amely könnyebben és olcsóbbá vált. A belga edzőépítő, Jacques Coune által előállított korai prototípusok, mint például az MGB Berlinette, felemelt szélvédőt használtak a visszahúzódás érdekében.

MG MGB GT Coupe vásárlása?

A megnövekedett súly miatt a GT gyorsulása valamivel lassabb volt, mint a roadster. A jobb aerodinamika miatt az 5 mph az 105 mph-re növelte a legmagasabb sebességet.

MG MGB GT Coupe

E & R Classics, az MG klasszikus autó szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez


Milyen előnyei vannak az MG MGB GT Coupe autó vásárlásának az ER Classics-on?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztés és belső eljárások az MG MGB GT Coupe autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- Az MG MGB GT Coupe autójának teljes felújítása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk