Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva
Menj a leltárba Adja el az autómat

MG MGA

Az MGA egy sportkocsi, amelyet a British Motor Corporation MG-divíziója gyártott az 1955-1962-tól. A régebbi T-típusú autókat váltotta fel, és a stílusos szünetet képviselte a régebbi járművekből. Az autót hivatalosan is elindították a Frankfurti Autószalonon az 1955-ban. Az 101,081-ek összesen július végén 1962-ben értékesítettek 5869 egységeket, amelyek nagy részét exportálták. Csak az XNUMX autókat értékesítették a hazai piacon, a brit autó legnagyobb export-százalékát. Ezt az MGB váltotta fel.

MG Classic autók eladó

Az MGA design az 1951-ből származik, amikor az MG tervező, Syd Enever létrehozott egy egyszerűsített testet George Philips TD Le Mans autójához. A gépkocsi problémája a vezetőülés magas üléshelyzete volt, mivel a TD alváz használata korlátozott volt. Új házat terveztünk úgy, hogy az oldalsó részek egymástól távolabb helyezkedjenek el, és a padlót a keret alsó részéhez, és nem az aljzathoz kell csatlakoztatni. A BMC elnökének, Leonard Lordnak készült prototípus. Elutasította az új autó gyártásának elképzelését, mivel most aláírt egy szerződést a Donald Healey-lel, hogy előállítsa az Austin-Healey autókat 2 héttel korábban. A hagyományos MG modellek csökkenő eladása a szívváltozást okozta, és az autó, amelyet kezdetben UA-sorozatnak neveztek, visszahozódott. Mivel annyira különbözött a régebbi MG modellektől, az úgynevezett MGA, az „első sor” a kortárs reklám idézésére. Új motor is rendelkezésre állt, ezért az autónak nem volt az eredetileg tervezett XPAG-egysége, hanem a BMC vállalati B-sorozatú típusával felszerelték, amely lehetővé teszi az alsó motorháztető vonalát.

MG MGA vásárlása?

Ez egy test-on-frame kialakítás volt, és az MG Magnette szalon egyenes 4 "B sorozatú" motorját használta, amely a hátsó kerekeket egy 4 sebességfokozatú sebességváltón keresztül mozgatta. A felfüggesztés független volt a tekercsrugóktól és az elülső csigáktól, valamint a hátsó fél ellipszis rugókkal rendelkező merev tengelytől. A kormányrúd állvány és fogaskerék volt. Az autó vezetékes vagy acéllemezes közúti kerekekkel is kapható.

MG MGA

E & R Classics, az MG klasszikus autó szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez


Milyen előnyei vannak az MG MGA autó vásárlásának az ER Classics-on?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztés és belső eljárások az MG MGA autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- Az MG MGA autójának teljes felújítása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk