Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva
Menj a leltárba Adja el az autómat

Triumph TR2

A Triumph TR2 egy sportkocsi, amelyet a Standard Motor Company gyártott az Egyesült Királyságban az 1953 és az 1955 között. Az autó egy 121 cid 4-henger Standard Vanguard motor két SU SU karburátoros változatát használta, amely úgy lett beállítva, hogy növelje az 90 bhp kimenetét. A testet egy különálló alvázra szerelték fel, amelynek elülső részén tekercsfüggő, független felfüggesztés és hátsó oldalrugó élő tengely volt. Vezeték vagy lemeztárcsák is szállíthatók. A szabványos átvitel egy 4 sebességű kézi egység volt, de a túlhajtás opcióként elérhető volt a felső fokozatban. A Lockheed dobfékeket egész körben szerelték fel.

Triumph Classic autók eladó

A Triumph TR2 célja az volt, hogy az MG-t kihívja a sportkocsi exportpiacán Észak-Amerikába. Azt is építették, mert Sir John Black, a Standard Motor Company főnöke tett ajánlatot a Morgan Motor Company számára, és nem sikerült. Szóval saját sportkocsiját kell építeni, amely versenyezhetne az MG-vel. Triumph már elindította a Triumph Roadstert, de nem volt elég napos és alulteljesített. Sir John Black megfizethető sportkocsit akart, így egy prototípust kezdett építeni. Az alváz rövidített változata volt a Standard Eight-nek; a motor a standard Vanguard 2-liter; és egy kétüléses testet hoztak létre ennek körül. Az 20TS-nek nevezték el, melyet az 1952 London Motor Show mutatott be.

Triumph TR2 vásárlása?

Egy évvel később kiderült a TR2. Jobb megjelenés volt; egy egyszerű létra típusú alváz; hosszabb test; és egy nagyobb csomagtartó. Az amerikai vásárlók szerették, és a Triumph legjobbja lett.

Triumph TR2

E & R Classics, a Triumph klasszikus autó szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez


Milyen előnyökkel jár a Triumph TR2 autó megvásárlása az ER Classicsnál?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztési és belső eljárások a Triumph TR2 autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- A Triumph TR2 autójának teljes felújítása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk