Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva
Menj a leltárba Adja el az autómat

Triumph TR4

A Triumph TR4 (1961) az Egyesült Királyságban a Standard Triumph Motor Company által épített sportkocsi. Az autó (a fejlesztés alatt a "Zest" elnevezésű kód) az előző TR sportkocsik alvázán és hajtóművén alapult, de egy modern Michelotti stílusú testtel. Az 40.253 autókat a gyártási évek során építették. A TR4 nagyon sikeresnek bizonyult, és folytatta az előző TR-eknek a „szőrös-mellkas” képét.

Az új Triumph TR4 teststílus elhagyta a korábbi TR-k klasszikus vágóajtóját, hogy lehetővé tegyék a leeresztő ablakokat (a kevésbé kényelmes oldalfüggönyök helyett), és a szögletes hátsó hátsó megengedett egy csomagtartót (törzs) ) a sportkocsi jelentős kapacitása.

Triumph Classic autók eladó

A fejlett funkciók magukban foglalják az állítható fascia szellőztetés első használatát egy gyártási autóban, és egy egyedülálló kemény tetejű opciót, amely egy rögzített üveg hátsó ablakból állt, egy integrált görgővel és egy levehető, acél középső panelrel. Ez volt az első ilyen tetőrendszer a gépkocsiban, és az 5 évek előtt volt, a Porsche 911 / 912 Targa, amely azóta általános nevet kapott a top stílusnak.

A TR4-nál a merev tetőpanel könnyen összecsukható és rögzített vinilbetétes, valamint Surrey Top-nek nevezett tartókerettel cserélhető. A teljes kemény felső szerelvényt gyakran hibásan "Surrey Top" -nak nevezik. Az eredeti gyári alkatrész katalógusokban a merev felső és a háttérvilágítás szerelvény a "Hard Top" készlet. A vinilbetétet és a keretet külön-külön "Surrey Top" -ként ajánljuk.

Triumph TR4 vásárlása?

Az olyan funkciókat, mint a leereszkedő ablakok, szükséges lépésnek tartották, hogy megfeleljenek a versenynek és jó értékesítést érjenek el a fontos amerikai piacon, ahol a TR4ok nagy többségét eladták. Azonban a kereskedők aggodalommal töltötték el a vevőket, nem feltétlenül értékelik az új kényelmet, így az 3-ben és az 1961-ben speciális TR1962A rövid futamot készítettek.

Triumph TR4

E & R Classics, a Triumph klasszikus autó szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez


Milyen előnyökkel jár a Triumph TR4 autó megvásárlása az ER Classicsnál?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztési és belső eljárások a Triumph TR4 autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- A Triumph TR4 autójának teljes felújítása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk