Vásárolja meg klasszikus autóját biztonságosan az interneten | Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon | A covid-19 előírások miatt bemutatótermünk csak előzetes egyeztetés alapján tart nyitva
Menj a leltárba Adja el az autómat

Ford Sierra Cosworth

A Ford Sierra Cosworth fejlesztése akkor kezdődött, amikor Stuart Turner lett a Ford Motorsport vezetője Európában. Turner rájött, hogy abban az időben a Ford már nem volt versenyképes a motorsportban. Támogatást kezdett keresni annak érdekében, hogy megvalósítsa tervét, nevezetesen egy olyan autó létrehozását, amely visszahozza a Fordot a versenyen.

Eladó Ford klasszikus autók

Az autó motorját a Cosworth, az autóipari cég tervezte. A Ford azt a YAA-motort akarta, amely az utcán 180 LE és 300 LE versenykorlátozásra képes. Cosworthnek két feltétellel kellett egyetértenie ebben: a motor utcai változatban legalább 204 lóerőt produkál, a Fordnak pedig legalább 15000 motort kellett elfogadnia. Annak ellenére, hogy a Fordnak csak 5000 motorjára volt szüksége, mégis elfogadták az üzletet.

Ford Sierra Cosworth vásárlása?

A Ford Sierra Cosworth-t 1985-ben a Genfi Autószalonon mutatták be. A Ford, YAA-motorjával 149 km / h maximális sebességet ér el. Az autó 0–60 km / h sebességgel csak 6.5 másodperc alatt megy. Az autót 1992-ig gyártották.

Ford Sierra Cosworth

E & R Classics, a Ford klasszikus autó szakembere!

Kattintson ide a leltár megtekintéséhez

Milyen előnyei vannak a Ford Sierra Cosworth autó vásárlásának az ER Classics-on?
- A klasszikus autók nagy választéka eladó
- Minden gépkocsit gondosan ellenőriznek a műhelyünk
- MOT, hegesztési és belső eljárások a Ford Sierra Cosworth autójához
- Speciális oldtimer mechanikaink gondoskodhatnak az összes eljárásról
- A javítások, a karbantartás és a személyre szabott igények kielégítése érdekében gondoskodunk
- Ford Sierra Cosworth autójának teljes restaurálása
- A klasszikus autót bármely európai országba szállíthatjuk